Loading Laddar...
 

E-Handel | Jarla Trafikskola Östermalm

X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

Bokpaket Trafikens Grunder

innehåller följande:

Bokpaket Trafikens grunder

Komplett läromedelspaket för den som ska ta ett B-körkort.

Paketet innehåller följande material:
" Trafikens grunder 
" Köra bil
" Vägmärken och vägmarkeringar
" Vägmärkestest
" Portfölj (blå plast) 
 Se information för respektive produkt.

Trafikens grunder är en grundbok för den som ska ta ett körkort av något slag. Boken innehåller den grundläggande "körkortsteorin". 
Den speciella teorin för respektive behörighet finns i särskilda böcker, t ex Köra bil för B-körkort och Mc-boken för A-körkort.

Trafikens grunder har följande avsnitt: Inledning, Människan i trafiken, Trafiken och miljön, Att köra i mindre samhälle, Att köra på mindre landsväg, Att köra i stadstrafik, Att köra på landsväg, Att köra på högfartsvägar, Att köra i mörker och Att köra i halt väglag.
Boken innehåller ett stort antal foto och illustrationer och omfattar totalt ca 350 sidor. 
Avsnitten har olika färger för att man lättare ska hitta i boken. I Arbetsboken Köra bil återkommer dessa färger i de olika körmomenten och sidhänvisningarna för att underlätta kopplingen mellan böckerna. 
Häftet Vägmärken och vägmarkeringar levereras tillsammans med Trafikens grunder utan extra kostnad.

Köra bil är en arbetsbok för den som ska ta ett B-körkort. Den innehåller arbetsuppgifter som hör ihop med läroboken Trafikens grunder. Köra bil är upplagd efter följande utbildningsmoment: Körställning - Inledande manövrering - Växling - Lutning - Manövrering - Funktion och kontroll - Människan - Miljön - Samordning och Bromsning - Mindre samhälle - Mindre landsväg - Stad - Landsväg - Högfartsväg - Mörker - Halt väglag - Utbildningskontroll. 
Köra bil innehåller även teorin till moment 1-6, dvs fordonskunskapen.. Före varje avsnitt finns en läsanvisning som hänvisar antingen till Köra bil eller Trafikens grunder.


PRIS: 850 SEK
ANTAL: